tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli

Tuntuu, että viimeiset pari viikko on ollut vain ruoka mielessä. Jatkuvan närästyksen vuoksi on ollut pakko alkaa ruokaremonttiin ihan oikeasti. Yrityksen ja erehdyksen, kokeilunkin kautta alkaa jo vähän sujua. Muutama ruokakuvakin tuli ihan kokeeksi otettua...


Uunilohta ja salaattia (tomaatin tilalle keksin laittaa nektariinia), lisäksi suolakurkkua, salaattijuustoa ja valkosipuliaiolia. Ihanaa, mutta valkosipuliaioli päätyi kiellettyjen listalle. On kuulemma valkosipuli ihan yhtälailla paha närästyksen kannalta, kuin tavallinen sipuli...


Kanakastike valmistui perheelle, ei minulle...


No maistoin kuitenkin pikkasen... Kieltolistalle tästä päätyi nyt nuo suolakurkut (etikka!!) ja tavallinen kurkku. Kokeillaan myöhemmin jos sitä sietäisi kuorittuna. Ja ehdottomalle kieltolistalle päätyi kaikki sellaiset "mä vaan pikkasen maistan tätä"... Ainakin toistaiseksi.


Koska kurkku jätettiin pois ruokavaliosta, kokeilin sen tilalle banaania. Ensin epäilytti, mutta itse asiassa olikin oikein hyvää.

2 kommenttia:

  1. Herkullisia ruokakuvia...miten on ruokavalion muutos edennyt? Sinulle on tunnustus täällä:
    http://matkantekijana.blogspot.fi/2012/07/kesatunnustus-summer-recognition.html

    VastaaPoista
  2. Oma vointi pistää kyllä remontoimaan syömisiä, kokemusta myös on. Sitähän lipeää väliin, mutta ei pidä luovuttaa.
    Ihanaa uunilohta ja salaattia, nälkä tulee.

    Etikka on paha närästyksessä.
    Kaikkien citrus hedelmien karsinta, sekä kahvin juonnin vähentäminen ja illasta ei ollenkaan kahvia, niin auttaa.
    Tässä joitakin, monia muitakin hyviä konsteja on.

    VastaaPoista