perjantai 12. lokakuuta 2012

Kovin on synkkiä iltoja

Iltaisin pimeä tulee kovin aikaisin, ei meinaa vielä tottua tähän. Ja kun katuvaloissa säästellään, on vieläkin pimeämpää... Eilen lähdettiin kuitenkin ystävän kanssa ulkoiluttamaan kameroita, senkin uhalla, ettei kennolle mitään kelvollista tuolla hämäryydessä saa tallennettua. Jalusta ei tullut mieleen, se olisi ollut pelastus. Pitäisikin jalustat heittään auton takalaatikkoon valmiiksi reissuja odottamaan, kun harvemmin niitä tässä kotona käyttää. Vai mahtaakohan se jalustan runko tykätä huonoa, jos autossa säilyttää ja joutuu alttiiksi kosteuden vaihteluille...

Meidän oli tarkoitus mennä Raatihuoneen puistoon; ajateltiin että siellä olisi puiston valot laitettu päälle. Mutta ei ollut. Ei sitten pilkkopimeässä puistossa viitsitty kuvata, joten käveltiin siitä sitten rantaan ja takaisin.

Pari suht kelvollista kuvaa tuli, jos ei ihan tarkkaan noita tiiraile.2 kommenttia:

  1. Vai, että pari suht kelvollista. Minun silmään noi kaikki on hienoja.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kehusta. Sitä kai itse on vaan niin kovin kriittinen omille aikaansaannoksilleen. Ja toki kuvankäsittelyllä pelastaa monta kuvaa, jos on vain vähän joku juttu pielessä. Rawina kun kaiken nykyään kuvaan, niin valotusta pystyy koneella korjaamaan aika paljonkin. Mutta on ollut hienoa huomata, että mitä enemmän kuvaa, sitä vähemmän joutuu sitä jälkikäpistelyä suorittamaan. Alkaa pikkuhiljaa siis jotain oppiakin.

    VastaaPoista