sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Uunivalmiit gratiinit testissä

Hopottajien kautta pääsin pari viikkoa sitten testaamaan Apetit Uunivalmiita gratiineja. Meillä tykätään gratiineista, joten olin aivan innoissani, kun sain tietää, että pääsin mukaan kampanjaan.

Kasvisgratiinin tein ihan sellaisenaan pihvien ja perunoiden kaveriksi. Pussista vaan ainekset voideltuun vuokaan, ja vuona uuniin. Lämpötila ja aika löytyi pussista. Helppoa ja maukasta! Tullaan käyttämään jatkossakin aivan varmasti.

Bataatti-juuresgratiinia tuunasin broilerisuikaleilla, niin sain valmistettua koko aterian kerralla. Yleensä suosin marinoimattomia suikaleita, mutta tällä kertaa päädyin hunajamarinoituihin. Laitoin joukkoon vielä suolaa, mustapippuria ja tilkan soijakastiketta. Pannulla ruskistetut suikaleet gratiiniainesten joukkoon, ja koko komeus uuniin kypsymään... Oli ihan taivaallisen hyvää, ja kelpasi koko perheelle. Tätäkin herkkua tulen siis tekemään useammankin kerran.

Näitä gratiineja voin siis vain kehua ja suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti